Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Hodnocení obchodu

5,0 129 hodnocení
Přidat hodnocení
5
127x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora LU | 18.1.2022
Perfektní. Děkuji.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.1.2022
Vřelé díky vážený zákazníku / vážená zákaznice LU za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené bytosti. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022 a ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta
AC Avatar autora Alena Chmelařová | 18.1.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.1.2022
Vřelé díky paní Chmelařová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
O Avatar autora Ondra | 31.12.2021
Bezproblémový nákup.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.1.2022
Děkuji Vám pane Ondro za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
MT Avatar autora Martin Trik | 27.12.2021
Zajímavý produkt. Na začátku trochu tortura, ake teď je páteř krásně pružná. Používáme celá rodina. Doporučuji na problémy s krční i bederní páteří.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.1.2022
Děkujeme pane Triku za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
L Avatar autora Linda | 21.12.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.1.2022
Vřelé díky paní Lindo za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
MF Avatar autora Michaela Fuksova | 2.12.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.1.2022
Vřelé díky paní Fuksová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
G Avatar autora Gabriela | 2.12.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.1.2022
Vřelé díky paní Gabrielo za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
P Avatar autora Pavla | 23.11.2021
Žádný problém, expresní vyřízení i měsíc před Vánoci, děkuji :-)
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.1.2022
Vřelé díky paní Pavlo za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
Avatar autora Hana Šebová | 10.11.2021
Jsem velmi spokojená
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.1.2022
Vřelé díky paní Šebová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
Avatar autora Jana Šurinová | 3.11.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 4.11.2021
Vřelé díky paní Šurinová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
S Avatar autora Soňa | 3.11.2021
Markétko moc zdravím a děkuji, už psali ze zásilkovny, že tenažér vezou. Počítám, že se Vám o hodně zvedne odbyt, ukazuji to všem svým klientům - jsem reflexní terapeut :-), lidé jsou nadšeni a chtějí trenažér domů. Já za sebe jsem tak nadšená, dělám léta měkké reponace celé páteře a tohle jako doplněk je pecka! První den mně lezly oči z důlku, bolelo to jako čert, oblast bederní páteře a kosti křížové - bylo to peklo, další den to bylo lepší, ale začaly boletsti hlavy, ale posun byl znatelný a po 6ti dnech používání jsem ráno zažila pocit v bederce tak úžasný, jako býval kdysi - před počátkem chronického ischiasu. Boris je prostě úžasný profík a za jeho trenažér si zaslouží obrovské díky! Vy jste úžasná a pomohla jste mně s objednávkou rychle a ochotně, moc jsem vděčná. Krásný den a díky za super komunikaci s Vámi. Soňa
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 3.11.2021
Vřelé díky paní Soňo za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice a možné další, oboustranně prospěšné, spolupráce. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
M Avatar autora Marie | 21.10.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 22.10.2021
Vřelé díky paní Kamilo za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
K Avatar autora Kamila | 18.10.2021
Velká spokojenost, rychlé dodání.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.10.2021
Vřelé díky paní Kamilo za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
Z Avatar autora Zuzana | 8.10.2021
velmi
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 8.10.2021
Vřelé díky paní Zuzano za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
Avatar autora | 4.10.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 4.10.2021
Vřelé díky vážený zákazníku za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Přeji zdar a sílu k dalšímu dílu, stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha s produkty od Epamu a krásné, zdravé dny. Markéta Čechová
F Avatar autora FRANTIŠEK | 29.9.2021
Velmi spokojen,rychlé dodání objednaného zboží,svělá komunikace.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 29.9.2021
Děkujeme pane Františku za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
Avatar autora | 23.9.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 29.9.2021
Vřelé díky vážený zákazníku za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Přeji zdar a sílu k dalšímu dílu, stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha s produkty od Epamu a krásné, zdravé dny. Markéta Čechová
I Avatar autora Irena | 18.7.2021
Jsem spokojená za okamžitou komunikaci a rychlé dodání. Obchod všem doporučuji.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 19.7.2021
Vřelé díky paní Ireno za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
J Avatar autora jitka | 17.7.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 19.7.2021
Vřelé díky paní Jitko za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
P Avatar autora Pavel | 12.7.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 13.7.2021
Děkujeme pane Pavle za příznivé 5 * hodnocení a důvěru, velice si obojího vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 130