Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Hodnocení obchodu

4,9 176 hodnocení
Přidat hodnocení
5
172x
4
1x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
TK Avatar autora Tomáš Komrska | 3.2.2023
MS Avatar autora Mária Sztachová | 27.1.2023
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 27.1.2023
Vřelé díky paní Sztachová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha v celém novém roce 2023. Markéta
ZP Avatar autora Zdeněk Prnka | 20.1.2023
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 20.1.2023
Děkuji Vám pane Prnko za příznivé 5 * hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha od teď dál, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají v celém novém roce 2023! Markéta Čechová
Avatar autora Jana Šato | 6.1.2023
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 6.1.2023
Vřelé díky paní Šato za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha v celém novém roce 2023. Markéta
KN Avatar autora Katerina Novakova | 30.12.2022
Moc dekuji za kvalitni material a rychle dodani! Dekuji!!!
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 2.1.2023
Vřelé díky paní Novakova za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha v celém novém roce 2023. Markéta
JR Avatar autora Jan Roubíček | 30.12.2022
Dobrý den a děkuji moc za rychlou expedici ježka a válečků. Velká spokojenost. Ježek funguje. Je skvělý a pomáhá mi zbavit se potíží se zády, které mám už dlouho. Děkuju :)
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 9.1.2023
Děkuji Vám pane Roubíčku za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha od teď dál, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají v celém novém roce 2023! Markéta Čechová
M Avatar autora MarieTomková | 30.12.2022
Jsem spokojená, rychle dodání i vyřízení objednávky doporučuji M.T.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 30.12.2022
Vřelé díky paní Tomková za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha v celém novém roce 2023. Markéta
PL Avatar autora Pavlína Lišková | 21.12.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 21.12.2022
Děkujeme Vám paní Lišková za hodnocení. Chápu, že e-mailové zprávy byly poněkud matoucí, pracujeme na zlepšení fungování automatických zpráv. Přejeme krásné, pohodové Vánoční svátky a stálé zdraví v celém novém roce 2023. Tibetská medicína Epam Markéta Čechová
ID Avatar autora Iva Dufková | 24.11.2022
Děkuji , jsem velmi spokojená,
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 24.11.2022
Vřelé díky paní Dufková za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha do dalších časů. Markéta
MF Avatar autora Monika Finková | 22.11.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 22.11.2022
Vřelé díky paní Finková za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha do dalších časů. Markéta
KS Avatar autora Kateřina Stráčková | 21.11.2022
Skvělý obchod, perfektní jednání, doporučuji:-)
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 21.11.2022
Vřelé díky paní Stráčková za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha do dalších časů. Markéta
IK Avatar autora Iveta Kaincova | 31.10.2022
Jsem velmi spokojená s nákupem i komunikaci obchodu... Rychly nákup i seriózní jednání.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 1.11.2022
Vřelé díky paní Kaincová za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha do dalších časů. Markéta
AH Avatar autora Alena Hurdová | 26.10.2022
Velmi děkuji. Naprostá spokojenost. Dostala jsem i brožurku s inspiracemi v souvislostech. Člověk se stále má kam posouvat.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 26.10.2022
Vřelé díky paní Hurdová za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha do dalších časů. Markéta
Avatar autora Jan Šandera | 24.10.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 25.10.2022
Děkuji Vám pane Šandero za příznivé 5 * hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha od teď dál, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
AZ Avatar autora Aleš Zelenka | 19.10.2022
Velmi spokojen.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 19.10.2022
Děkuji Vám pane Zelenko za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2023, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
JK Avatar autora jarmila kachynová | 29.9.2022
Jsem velmi spokojená a moc doporučuji ostatním .Koupila jsem si měděné destičky na ostruhy na patě které zázračným způsobem hodně pomáhají.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 29.9.2022
Vřelé díky paní Kachynová za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha do dalších časů. Markéta
JM Avatar autora Jarmila Maršíková | 11.9.2022
S nákupem jsem spokojena, splnilo mé očekávání.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 12.9.2022
Vřelé díky paní Maršíková za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý rok 2022. Markéta
MS Avatar autora Marie Skotalová | 7.9.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 12.9.2022
Vřelé díky paní Skotalová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý rok 2022. Markéta
Avatar autora Ehrentraud Čermaková | 29.8.2022
paní 85 let ... po 14 dnech pozoruje zlepšení spánku a zmírnění bolesti a ztuhlosti zad při zvedání. Celkově spokojená.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 29.8.2022
Vřelé díky paní Čermáková za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý rok 2022. Markéta
DS Avatar autora Danuše Sztablová | 22.8.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 22.8.2022
Vřelé díky paní Sztablová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý rok 2022. Markéta

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 177