Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Hodnocení obchodu

5,0 112 hodnocení
Přidat hodnocení
5
110x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Irena | 18.7.2021
Jsem spokojená za okamžitou komunikaci a rychlé dodání. Obchod všem doporučuji.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 19.7.2021
Vřelé díky paní Ireno za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
J Avatar autora jitka | 17.7.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 19.7.2021
Vřelé díky paní Jitko za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
P Avatar autora Pavel | 12.7.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 13.7.2021
Děkujeme pane Pavle za příznivé 5 * hodnocení a důvěru, velice si obojího vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
JB Avatar autora Jitka Botková | 5.7.2021
Velice spokojená, rychlé dodání a ježek úžasnå pomůcka na protažení.????
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 13.7.2021
Vřelé díky paní Botková za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Ano, Ježek je určen k protažení a především k uvolnění svalů podél páteře, jak na zadní/vnější straně, ale také uvolňuje drobné meziploténkové svaly i z vnitřní strany v těle. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
HB Avatar autora Hana Burianová | 27.6.2021
Masážní trenažér "ježek" používám zatím asi týden, pravidelně každý den, po protažení se vždy cítím lépe a doporučuji ho na základě vlastní zkušenosti všem, co mají problémy s páteří a jsou ochotni si sami pomoci.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 13.7.2021
Vřelé díky paní Burianová za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
MD Avatar autora Martina Drozenová | 23.6.2021
Ano, spokojenost ve všech ohledech
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 13.7.2021
Vřelé díky paní Drozenová za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
J Avatar autora Jiřina | 23.6.2021
Skvělá komunikace, bleskové dodání v rámci možností
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 13.7.2021
Vřelé díky paní Jiřino za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
DB Avatar autora Dagmar Bryjová | 18.6.2021
Byla jsem velmi spokojená za rychlé a vstřícné jednání, doporučuji všem zákazníkům, ať navštíví vaše stránky. Přeji krásné a klidné dny plné sluníčka i v duši. Děkuji Dáška
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.6.2021
Vřelé díky paní Bryjová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
JU Avatar autora Jaroslava Urbanová | 18.6.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.6.2021
Vřelé díky paní Urbanová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
D Avatar autora Dáša S. | 12.6.2021
Musím velmi poděkovat za vstřícnost, vlídné jednání a rychlou poradu. Přípravek jsem si nechala poslat a všechno proběhlo hladce. Zatím bohužel na přípravek nemohu dát zpětnou vazbu, ještě jsme ho nemohli vyzkoušet. Ale velmi oceňuji skvělý přístup Markéty Čechové :o) Díky!!! Přeji krásné léto!
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 13.6.2021
Vřelé díky paní Dášo za 5 * i vyjádřené hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
SC Avatar autora Soňa Chroustová | 10.6.2021
Jsem velice spokojená s Masážním trenažérem od Borise Tichanovského "Ježek". Doporučuji! Děkuji za rychlé dodání.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 10.6.2021
Vřelé díky paní Chroustová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
MH Avatar autora Matěj Hájek | 14.5.2021
Velmi. Lidská, přívětivá atmosféra. Otevřenost. Žádný "byznys", ale vědomá nabídka smysluplného...:o)
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 26.5.2021
Děkujeme pane Hájku za příznivé hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
Avatar autora | 27.4.2021
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 26.5.2021
Vřelé díkyi za 5 * hodnocení. Nesmírně si vážím důvěry každého zákazníka. Přeji Vám krásné a zdravé dny. Markéta
J Avatar autora JARMILA | 24.4.2021
Se zbožím jsem spokojená,paní Markéta je milá a ochotná.Známí ježka vyzkoušeli a budou také objednávat.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 24.4.2021
Děkujeme Vám paní Jarmilo za příznivé hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
Š Avatar autora Šárka | 23.4.2021
Jsem velmi spokojená se zakoupeným výrobkem a rovněž se vstřícným jednáním paní Markéty.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 23.4.2021
Vřelé díky paní Šárko za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
LJ Avatar autora LENKA Janotová | 21.4.2021
ano - rychlá dodávka, zboží kvalitní
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 21.4.2021
Vřelé díky paní Janotová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
NA Avatar autora Nadia Shanti Arnetova | 20.4.2021
Ano velmi doporucuji. Produkt mi pomaha od bolesti zad. Cvicim kazdy den 2x a zada se uzdravuji. Plne doporucuji. Dodavka byla rychla, zbozi kvalitni.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 20.4.2021
Vřelé díky paní Arnetova za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
M Avatar autora Miriam | 18.4.2021
Jsem spokojená, vše v pořádku
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 19.4.2021
Děkujeme Vám paní Miriam za 5 * hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
L Avatar autora Lucie | 12.4.2021
Jsem nadšená jak s komunikací ohledně mé objednávky, paní byla úžasná, milá , vstřícná, poradila mi a zodpovedela mé dotazy ;) A stejně jsem nadšená se zakoupeným Ježkem od Borise ???? já tomu nemůžu furt uvěřit že to takhle funguje, jsem většinou zastánce chemie , zobnout Brufen a konec, líná protahovat se a podobně , ale s Ježkem je to jiný, pravidelně ležím a dokonce mě to uklidňuje a cítím po 15 minutách obrovskou úlevu ???? prostě jsem v šoku jak je možné že roky jím léky na bolest a 14 dní lezim na ježkovi a pravidelné blokování zad se nedostavilo ani po zvedání těžkých předmětů při stěhování , prostě super :) děkuji moc za Vás e-shop a Ježka od Borise ????
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 13.4.2021
Vřelé díky paní Lucie za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další nadšené a spokojené uživatelky Ježka. Přeji krásné a zdravé dny. Markéta
MH Avatar autora Martina Havlová | 27.3.2021
Jsem pravidelným zákazníkem a doporučuji všem!!! Vždy rychlé, bezproblémové, prostě superka. Ať se daří i nadále, i v této těžké době!!! Martina
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 27.3.2021
Zdravím Martinko, moc děkuji za 5 * i slovní příznivé hodnocení. Nesmírně si vážím důvěry každého zákazníka. Přeji vám všem krásné a zdravé dny. Markéta

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 113

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Prohlížením našich stránek s jejich používáním souhlasíte.