Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Hodnocení obchodu

4,9 153 hodnocení
Přidat hodnocení
5
150x
4
1x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
LS Avatar autora Lenka Sobotková | 26.6.2022
Skvělá komunikace po telefonu i osobně a s produktem "masážní trenažér" jsem velice spokojená.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 27.6.2022
Vřelé díky paní Sobotková za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý rok 2022. Markéta
KK Avatar autora Karel Kleban | 22.6.2022
Maximální spokojenost.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 22.6.2022
Děkuji Vám pane Klebane za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
JK Avatar autora Jiří Kozak | 21.6.2022
Masážní trenažér Borise Tichanovského "Ježek" - Super věc! díky
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 21.6.2022
Děkuji Vám pane Kozáku za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
BH Avatar autora Bohuslav Hrabčuk | 20.6.2022
Již několikrát jsem zde nakupoval a vždy bez problémů. Nyní došlo ke zdržení ve výrobě, ale proběhla včasná a koerktní komunikace s možností volby pro mě jako zákazníka. Takže maximální spokojenost. Není co vytknout.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 20.6.2022
Děkuji Vám pane Hrabčuku za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
MJ Avatar autora Marcela Jiskrová | 24.5.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 24.5.2022
Vřelé díky paní Jiskrová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý rok 2022. Markéta
JP Avatar autora Jana Pašková | 24.5.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 24.5.2022
Vřelé díky paní Pašková za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý rok 2022. Markéta
DP Avatar autora Dagmar Petrova | 20.5.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 24.5.2022
Vřelé díky paní Petrová za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý rok 2022. Markéta
Z Avatar autora ZH | 17.5.2022
Obchod znám léta a jsem s ním velmi spokojená.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 24.5.2022
Vřelé díky za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
SH Avatar autora Slavka Hoffmannova | 8.5.2022
Perfektný obchod, skvelé produkty, super komunikácia, výborný zákaznícky servis, odporúčam. Ďakujem za produkty aj za komunikáciu, rada Vás doporučím a do budúcna si určite od Vás kúpim ďalšie výrobky. Nech sa darí :)
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 9.5.2022
Vřelé díky paní Hoffmanová za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha. Markéta
PN Avatar autora Petra Nedbalová | 3.5.2022
Naprostá spokojenost. Vše proběhlo velmi rychle, děkuji.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 3.5.2022
Vřelé díky paní Nedbalová za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
SV Avatar autora Svatopluk Vesmír | 8.4.2022
Ano,ano.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 10.4.2022
Děkuji Vám pane Vesmíre za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
MS Avatar autora Michaela Smolíková | 29.3.2022
Zatím čekám na výsledek užívání, ale malý pokrok již zaznamenávám, tak snad to bude lepší a lepší. Jinak jsem spokojená velice
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 29.3.2022
Vřelé díky paní Smolíková za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Tak jak používáme svoje tělo a někteří "mu nic nevracíme" = nekompenzujeme zátěž, opotřebováváme ho. Čím déle to trvá, tím delší čas pak zabere náprava a je náročnější nejen po fyzické stránce, ale také emocionální a psychické. Přeji Vám především dostatek trpělivosti s procesem uzdravování/hojení. Mám velkou radost z pokroků, které jste už zaznamenala. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý rok 2022. Markéta
AV Avatar autora Anna Vlková | 22.3.2022
Výborná věc využívá celá rodina. Děkujeme
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 29.3.2022
Vřelé díky paní Vlková za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
PD Avatar autora Petra Dymlova | 18.3.2022
Ano, spokojenost.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.3.2022
Vřelé díky paní Dymlová za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta
Avatar autora | 18.3.2022
naprostá spokojenost. vše 100%
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.3.2022
Vřelé díky vážený zákazníku/ vážená zákaznice za 5 * hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Přeji zdar a sílu k dalšímu dílu, stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha s produkty od Epamu a krásné, zdravé dny. Markéta Čechová
BV Avatar autora Boleslav Vokoun | 22.2.2022
Přesně podle očekávání . Doručení 100% účinost produktu 0%.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.3.2022
Děkuji Vám pane Vokoune za zpětnou vazbu/vyjádření Vaší zkušenosti, velmi si vážím Vaší důvěry. Proto Vás pane Vokoune chci poprosit o podrobnější zprávu o tom, jak a na co jste objednaný produkt aplikoval. Za Váš čas, který byste věnoval konstruktivní odpovědi, Vám mohu nabídnout dárek. Chcete - li využít této možnosti, neváhejte a napište/zavolejte mi. Ať se Vám pane Vokoune všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
JN Avatar autora Jindřich Němec | 17.2.2022
perfektní věc
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.2.2022
Děkuji Vám pane Němče za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
PK Avatar autora PETR KRAMERIUS | 10.2.2022
Perfektní dodání, ochota
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji Vám pane Kramerie za příznivé 5 * i slovní hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
BB Avatar autora Břetislav Buchta | 1.2.2022
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 10.2.2022
Děkuji Vám pane Buchto za příznivé 5 * hodnocení, velice si toho vážíme. Přejeme zdar a sílu k dalšímu dílu a stále zlepšující se zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022, i s produkty od Epamu. Ať se Vám všechny "potviry" vyhýbají! Markéta Čechová
MC Avatar autora Martina Cichrová | 1.2.2022
Super tinktura a úžasná rychlost dodání od paní Markéty
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 10.2.2022
Vřelé díky paní Cichrová za 5 * i slovní hodnocení a důvěru, které si velmi vážím. Mám velkou radost z další spokojené zákaznice. Přeji stálé zdraví těla, mysli i ducha po celý nový rok 2022. Markéta

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 154